Αντίπαρος

Η Αντίπαρος (Ωλίαρος) είναι ένα μικρό νησί, του Νοτίου Αιγαίου, στην καρδιά των Κυκλάδων. Βρίσκεται δίπλα στην Πάρο και απέχει λιγότερο από ένα (1) ναυτικό μίλι από την Πούντα, περίπου πέντε λεπτά με το Ferry Boat. Τα δρομολόγια είναι σχεδόν κάθε είκοσι λεπτά τους καλοκαιρινούς μήνες. Υπάρχει και σύνδεση με την Παροικιά της Πάρου με πλοία και το δρομολόγιο διαρκεί περίπου μισή ώρα.

 Η Αντίπαρος είναι ένα μικρού μεγέθους νησί, ο ρυθμός της ζωής είναι ήρεμος και ομαλός αλλά σου δίνει πολλές επιλογές για να καλύψει όλες τις επιθυμίες του επισκέπτη! Στο νησί μας μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου στο λιμάνι, να γευτείς τις τοπικές νοστιμιές στα μεζεδοπωλεία και να ξενυχτήσεις μέχρι το πρωί στα μπαρ.

Πολλοί ίσως να μην γνωρίζετε ότι στην Αντίπαρο υπάρχει ένα από τα ωραιότερα και σημαντικότερα σπήλαια της Ελλάδος. Είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια, έχει πολλούς και εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες που το κάνουν πραγματικά σπουδαίο. Αξίζει τον κόπο για μια ημερήσια εκδρομή στο περίφημο σπήλαιο της Αντιπάρου.

Περιττό να σας πω ότι στην Αντίπαρο μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και την θάλασσα στις μικρές και μεγάλες παραλίες του νησιού, να ανακαλύψετε την κρυφή γοητεία του νησιού με ποδήλατο, μηχανή ή αυτοκίνητο και να ξεναγηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια της Χώρας της Αντιπάρου με το υπέροχο Κάστρο.

Καλές Διακοπές!!!